Psykopodiaa-jaksolla lähes 10 000 kuuntelua

Noin vuosi sitten Sampo ja Mikko olivat vieraana Psykopodiaa-podcastissa kertomassa vähän siitä mitä me Korpi ForRestilla tehdään ja miksi. Tätä Mielen hyvinvointia luonnosta -jaksoa on kuunneltu jo lähes 10 000 kertaa, mikä on ihan mahtavaa!

Jaksossa pohditaan esimerkiksi sitä, millaisia hyvinvointivaikutuksia luonnosta voi saada ja millä tavoin näitä vaikutuksia voi hyödyntää arjessa ja erityisesti työpäivien keskellä. Keskustelimme muun muassa esimiesten toiminnan merkityksestä työpäivän tauottamisessa, Korpi ForRestin tuotteista ja palveluista sekä meidän toteuttamista pilottikokeiluista ja niiden ohessa tehtyjen tutkimuksien tuloksista. Tiesitkö esimerkiksi, että taukojen lisääminen voi vähentää kiireen tuntua työssä, vaikka työmäärä pysyisi samana?

Jos et ole vielä kuunnellut jaksoa tai haluat virkistää muistiasi, laita ihmeessä kuunteluun Spotifyssa, Apple Podcasteissa tai Googlen podcast-palvelussa!

Kannattaa tutustua myös muihin Pyskopodiaa-podcastin jaksoihin, jotka löydät osoitteesta https://www.ninalyytinen.fi/psykopodiaa-podcast

Psykopodiaa on työterveyspsykologi sekä työ- ja organisaatiopsykologian alan erikoispsykologi Nina Lyytisen juontama podcast, jossa hän keskustelee vaihtuvien vieraiden kanssa ajankohtaisista ilmiöistä psykologian näkökulmasta.

Tämä huippukiinnostava ja ajatuksia herättävä podcast on nyt muuten ehdolla Audioland Awardseissa Suomen parhaaksi podcastiksi! Ja hyvin ansaitusti ainakin meidän mielestä.

Käykää siis ihmeessä äänestämässä Psykopodiaa voittoon osoitteessa www.audioland.fi 

Annathan äänesi viimeistään 20.3.!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.